diumenge, 30 de novembre del 2014

ENS SUMEM A LA CAMPANYA PELS DRETS DELS INFANTS


Encara queda molt camí per recórrer per garantir que tots els Drets dels Infants puguin ser gaudits per tots els nens i nenes de qualsevol condició i procedència.
Per això, des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) conviden nens, nenes, joves, voluntaris i voluntàries de l'associació, així com a la resta de societat, a conèixer aquests drets i reivindicar-los.
Des de la USEE ens sumem a aquesta campanya. Hem imprès els dos drets que més ens han agradat: el dret a una família i el dret a la protecció contra el descuit o tracte negligent, ens hem fet una foto i l'hem penjat a Twitter amb l'etiqueta #dretsinfantsMEG: https://twitter.com/USEE_PGirona/status/538996774615396353
Les fotos i tweets publicats apareixeran al web creat per l'ocasió.

Enhorabona als guardonats en la mostra de FotoFilosofia de la Universitat de Barcelona

Estem d'enhorabona, el Príncep ha participat en la setmana de Barcelona Pensa, els nostres alumnes han anat a la trobada fotofilosòfica i han recollit els seus guardons. Clica en aquest enllaç per veure la notícia publicada al bloc de FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Enhorabona.:


ACTUACIÓ DEL GRUP DE FLAUTES DE 2nESO A L'EBM MARINA


Assajant per a l'actuació



El 20 de novembre vam participar amb els alumnes de la matèria optativa 'Fem música' de 2nESO en els actes del Dia de la Petita Infància que es van celebrar a l'Escola Bressol Municipal Marina, amb un concert de flautes davant del públic de nens de 2 a 3 anys, que van gaudir amb el repertori que van preparar especialment per a ells els nostres alumnes. 

PARTICIPEM AL DIA DE LA DIVERSITAT AMB ELS COMPANYS DE 3r ESO



El dia 11 de novembre vam assistir a la jornada del Dia de la Diversitat a l'Espai jove La Fontana amb els companys de 3r d'ESO, matèria Educació per a la Ciutadania. 
El Dia de la Diversitat és un esdeveniment de foment, sensibilització i educació dels drets humans.
Es van formar grups d'alumnes de diferents instituts que, a través de jocs, dinàmiques, tallers i diferents propostes d'activitats, van poder conèixer aquests drets i algunes de les entitats de referència que hi treballen.

El dia 19 de novembre es va fer el tancament de l'activitat a l'institut. En petit grup els alumnes va participar en una dinàmica per idear accions que podien portar a terme individualment i com a grup-classe per ajudar a combatre la vulneració dels drets humans.