dilluns, 9 de juny del 2014

SOM FINALISTES DEL CONCURS CAJAVAL! VOTA'NS!

VOTA LA NOSTRA CAPSA!!!! clica AQUÍ!!!!

Som finalistes del concurs CAJAVAL de Terracycle, per la decoració de la capsa de recollida de bolígrafs i retoladors gastats que tenim instal.lada al davant de consergeria. La vam fer amb material reciclat: els papers de celofana de les roses de Sant Jordi que ens van regalar, un tros de moqueta vermella trobat al carrer, paper de diari que vam recuperar de la decoració que va fer la USEE per Sant Jordi, i bolígrafs gastats dipositats a la mateixa capsa.

Enlace permanente de imagen incrustada

Gymkhana dels mars i oceans

El 22 de maig vam participar a la Gymkhana dels mars i oceans, organitzada per Cosmocaixa, en col.laboració amb el CSIC i l'Institut de Ciències del Mar. La corrent del Brasil ens va portar al Museu Marítim, els jardins de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona  i la Casa Elizalde. En aquestes etapes vam haver de superar unes proves sobre animals marins, tipus de sorra i tecnologia marina bastant difícils, però els biòlegs marins ens van donar algunes pistes que ens van ser de molt ajut. L'etapa final va ser a Cosmocaixa, on ens vam ficar dins d'un submarí i vam fer un simulacre d'immersió a l'Antàrtida. Va ser molt emocionant!

Al Museu Marítim
 Prova d'identificació d'aparells tecnològics de descoberta marina.

Agafant el bus de barri del Raval!

 Prova d'identificació d'animals marins de les grans profunditats.

 No sabíem com posar-nos per la foto a la porta de la Universitat de Barcelona!

A la Casa Elizalde, escrivint al cartell sobre les platges. 

La Marta tenia un munt d'informació i la va anar escrivint al cartell. 

Prova d'identificació de sorres de diverses zones del planeta. 


Ens vam ficar a dins d'aquest sumbarí!


Just abans que tanquessin la porta del submarí i ens quedessim en total obscuritat, només amb la pantalla encesa amb la gravació d'una immersió a l'Antàrtida de fa només dos mesos.