diumenge, 9 de març del 2014

Club de lectura. Els clàssics a través del còmic.

Aquest segon trimestre, els alumnes de 1rA, juntament amb els alumnes de 6è de primària de l'escola Jovellanos, han participat en una activitat organitzada pel CRP Horta-Guinardó: 'Els clàssics a través del còmic. Club de lectura'. Ha consistit en unes activitats d'animació a la lectura que han reunit als grups d'alumnes de les dues etapes i que s'han realitzat als dos centres. El llibre que han llegit i al voltant del qual han girat les activitats ha estat 'La porta entre els móns', un còmic de l'autor Jorge García, amb dibuixos de Pedro Rodríguez. Tracta d'uns nens que visiten l'illa de Robinson Crusoe, amb molt misteri i intriga. Ens ha agradat molt llegir-lo perquè els alumnes de la USEE estan llegint el 'Robinson Crusoe' de Daniel Defoe i preparant una adaptació teatral d'aquesta obra.
Aquí teniu una fotografia de l'activitat que es va realitzar a la biblioteca de l'institut, amb el grup de 1rA, entre els quals hi ha tres alumnes de la USEE adscrits a aquest grup, i els alumnes de 6è de primària de l'escola Jovellanos.

Consell de sostenibilitat PdG: La USEE participa al concurs de contes 'Consum'

Consell de sostenibilitat PdG: La USEE participa al concurs de contes 'Consum': La USEE participa a la 9a edició del concurs de contes 'Consum', amb un conte col.laboratiu il.lustrat per ells mateixos, amb un conte sobre el malbaratament alimentari.

Consell de sostenibilitat PdG: Participem al Projecte NIUS

Clica aquest enllaç: Consell de sostenibilitat PdG: Participem al Projecte NIUS:

La USEE participa al Projecte Nius, de l'Institut Català d'Ornitologia (ICO). Es tracta d'una iniciativa de ciència ciutadana.


Consell de sostenibilitat PdG: La USEE ha guanyat el premi PULITZER al 'Connectant móns'

Consell de sostenibilitat PdG: La USEE ha guanyat el premi PULITZER al 'Connectan...: 'Connectant móns'  és una proposta educativa d'Intermón Oxfam que combina l'activitat a l'aula amb el treball col.lab...


Consell de sostenibilitat PdG: A la USEE utilitzem Ecosia: el cercador que planta arbres

Consell de sostenibilitat PdG: A la USEE utilitzem Ecosia: el cercador que planta...: Ecosia és un cercador que dona el 80% dels seus ingressos a un projecte de plantació d'arbres al Brasil. Quan fas una cerca amb  ECOSIA ...

Nou BLOC de la comissió de sostenibilitat PdG

La comissió de sostenibilitat de l'institut ha obert un bloc on es recolliran totes les accions sostenibles, relacionades amb la cura del medi ambient i l'estalvi energètic que s'estan endegant a l'institut. Us convidem a visitar-lo. Entreu a www.sostenibilitatpdg.blogspot.com. També trobareu l'enllaç fàcilment a la dreta de la pàgina principal del bloc de la USEE.

Consell de sostenibilitat PdG