dimarts, 11 de març del 2014

First Lego League

El 15 de febrer els alumnes de l'institut inscrits a l'activitat Lego-Robotix van participar en la 8à edició del Torneig FLL Barcelona, organitzat per l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS). Dos dels alumnes de la USEE participaven amb l'equip Robocracks PdG. Durant el primer trimestre han assajat maneres de moure un robot construit amb peces de Lego per un circuit. Durant el torneig havien de completar uns circuits en un temps determinat. Van quedar molt ben classificats.





FILO USEE PRÍNCEP DE GIRONA: INICI DE LA MOSTRA VITAL-FOTOFILO

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: INICI DE LA MOSTRA VITAL-FOTOFILO: *** Engeguem una nova experiència vital, la fusió d'un treball conjunt d'alumnes de la USEE amb alumnes de Batxillerat ....


FILO USEE PRÍNCEP DE GIRONA: Dedicaré els meus cinc sentits.

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Dedicaré els meus cinc sentits.: -Tinc 16 anys i estic totalment disposada a posar tot de la meva part per ajudar a aquests nens, i demostrar-los que no estan sols.

FILO USEE PRÍNCEP DE GIRONA: El món de Sofia.

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: El món de Sofia.:   -Vull ser tutora, perquè crec que seria una molt bona experiència per a mi i pel noi o noia del qual sigui tutora.



FILO USEE PRÍNCEP DE GIRONA: Si aconsegueixo un somriure, ja haurà valgut la pe...

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Si aconsegueixo un somriure, ja haurà valgut la pe...: M’agradaria poder transmetre tots els meus coneixements, i encara més aprendre de tot el que ells...

FILO USEE PRÍNCEP DE GIRONA: Interrelació, relació bidireccional, projectes com...

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Interrelació, relació bidireccional, projectes com...: Davant l’activitat proposada, m’agradaria presentar-me voluntària per diverses raons.

FILO USEE PRÍNCEP DE GIRONA: Relación más cercana, con cariño, hablar y compart...

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Relación más cercana, con cariño, hablar y compart...: - Creo que si tienen alguien al lado un poco más mayor que ellos que no sea un profesor, que les pueda dar la confianza de poder hablar de ...

FILO USEE PRÍNCEP DE GIRONA: Vull estudiar Educació Especial, vull educar la in...

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Vull estudiar Educació Especial, vull educar la in...: -M'agradaria ser tutor d'un dels alumnes de l'USEE, ja que m'agradaria estudiar en un futur pròxim educació especial.  ...



FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Per a mi seria un grandíssim honor ser un dels tut...

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Per a mi seria un grandíssim honor ser un dels tut...: Per a mi seria un grandíssim honor ser un dels tutors d’aquests nens. Aquests nens no són diferents a nosaltres.

FILOUSEE PRÍNCEP DE GIRONA: El conte del lleó i el ratolí. Aprenentatge bidire...

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: El conte del lleó i el ratolí. Aprenentatge bidire...: - Me gustaría mucho ser tutora de algún niño de la USSE, ya que creo que tengo mucho que aprender de ellos.    

               -...

FILOUSEE PRÍNCEP DE GIRONA: Tinc l'oportunitat d'ajudar,tinc l'oportunitat de ...

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Tinc l'oportunitat d'ajudar,tinc l'oportunitat de ...: - - M’agradaria participar en aquesta proposta ja que és una gran oportunitat per a créixer com a persona .

FILOUSEE PRÍNCEP DE GIRONA: Què és la vida?

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Què és la vida?: Autora de la resposta: Marta " Un capoll, tancat primer i obert després convertit en pròpiament flor" Autor de la pregunta: Víctor Estrella. Autora resposta: Marta Fossas.

FILOUSEE PRÍNCEP DE GIRONA: Que són el bé i el mal?

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Que són el bé i el mal?: Resposta de l'Adrià: La vida i la mort. Autora pregunta: Antonella

FILOUSEE PRÍNCEP DE GIRONA: Què és ser lliure?

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Què és ser lliure?: Tutora, autora pregunta: Cristina Tutorant, autora resposta: Camila Resposta: Ser lliure , és ser independent.

FILOUSEE PRÍNCEP DE GIRONA: Existeix la perfecta imperfecció?

FILO PRÍNCEP DE GIRONA: Existeix la perfecta imperfecció?: Tot no és perfecte, per exemple, els humans no som perfectes.