dimarts, 20 de maig del 2014

Comissió de sostenibilitat PdG: Ens hem fet vetlladors del Camí.

Comissió de sostenibilitat PdG: Ens hem fet vetlladors del Camí.: El Camí és una ruta de senderisme cultural en procés de senyalització de forma participativa, per a fer a peu, i que recorre totes les comarques.



Per Sant Jordi... un munt de premis!!

Per Sant Jordi, es van celebrar els jocs florals a l'institut, i la USEE va rebre un munt de premis:
Accèssit de narrativa pel conte col.lectiu: 'La poma diferent', un conte sobre el malbaratament alimentari i sobre el respecte per la diferència entre les persones. Properament el penjarem al bloc perquè el pugueu llegir.

Veieu les fotos!


La Mari va ser molt valenta i va llegir una poesia triada per ella de Mario Benedetti.

La Camila va sortir a l'escenari amb la seva companya de batxillerat Cristina Botia, a llegir el que havia significat per a ella participar a la FotoFilo.

L'Ignacio i el Diego van recollir premis per haver participat a la First Lego League, amb els robots de Lego.

Els premis FotoFilo USEE-Batxillerat per haver participat en aquest projecte amb els companys de batxillerat. 

Per últim, alguns alumnes de la USEE, la Mercè, el Ricard i la conserge Carme vam ballar l'Ai, si eu te pego', de Michel Teló a l'escenari. 


Regals del supermercat Consum

El supermercat Consum ens va regalar uns tapers per haver participat en un concurs de contes sobre el malbaratament alimentari. El conte que vam fer es titulava "La Poma Diferent". Tractava d'una poma que era molt lletja i per això no la volien perquè les altres eren més boniques.

Fatima