dijous, 19 de desembre del 2013

Concert Disney a l'escola bressol


El 12 de desembre vam anar a l'escola bressol Marina a fer una actuació de flautes per als nens petits. Han tocat el grup de 2n ESO i jo havia de parar la música.
Els nens estaven molt contents, els agradava molt i ballaven amb les cançons de Disney.

JUANES

CANT CORAL A L'INSTITUT PRÍNCEP DE GIRONA

Cada dijous a l'hora del pati, fem cant coral amb la professora Nunci. Ara estem assajant l'actuació del concert de Nadal. Creiem que ho farem molt be i a la gent li agradarà com cantem. Espero que ens vagi bé el concert de Nadal i que no tinguem vergonya. Jo no sé si faré de DJ al concert de Nadal, però m'agradaria.

IGNACIO




Actuació de flautes a la residència Los Tilos.

El 13 de desembre vam anar al casal d'avis a acompanyar el grup de flautes de 2n ESO a fer un concert. Van tocar cançons de Nadal. L'Ignacio va fer de DJ.
Els avis estaven molts contents per l'actuació. Balleven a les cadires i reien molt. I quan vam acabar, ens van donar moltes gràcies, ens van dir que havíem tocat molt bé.
Després, vam anar a una sala on les cuidadores ens van donar xocolata calenta amb magdalenes. Estava boníssim. Vam repetir dues vegades de xocolata, però no es podia repetir de magdalenes perquè no n'hi havia més.

Fatima


El nou hort!

Hem trobat un lloc molt millor per al nostre hort, al pati de l'institut, la parcel.la és més gran i la terra és molt més bona. Hi barrejarem el compost que ens va donar l'Agenda 21 Escolar abans de plantar, però per ara ja hi hem preparat quatre bancals per poder plantar diferents tipus de vegetals en cadascun i facilitar la rotació de cultius.
Ha quedat així:


Campanya de recollida de bolígrafs i retoladors gastats.

Aquest curs hem format la comissió de sostenibilitat del centre amb alguns alumnes de la USEE i quatre alumnes de 3r.ESO de la matèria Educació per a la Ciutadania, amb l'objectiu de promoure accions sostenibles al centre. La nostra primera acció ha estat fer una recollida de bolígrafs i retoladors gastats. Els enviarem a Terracycle, una empresa que va altres productes reciclant aquest material, i ens donaran 10 € cada cinc kg per al centre. D'aquesta manera, guanyarem diners i evitarem que aquests residus acabin a l'abocador. Aquest és el contenidor que hem instal.lat al costat de consergeria per anar dipositant els bolígrafs i retoladors gastats.