dilluns, 11 de novembre del 2013

Setmana de la Ciència de Barcelona, a l'institut.

Del 15 al 24 de novembre, se celebra la Setmana de la Ciència a Barcelona. A la nostra biblioteca s'ha habilitat un espai per a difusió de llibres sobre l'aigua. A la USEE hem col.laborat amb l'ambientació d'aquest racó preparant aquestes ampolles que veieu a la fotografia per penjar-les del sostre formant la paraula aigua.



Aquí teniu uns consells per a estalviar aigua:
http://www.xtec.cat/~egimeno3/projecte/estalvi.htm

Ja tenim compost!

Avui 11 de novembre, han arribat a l'institut els 300 litres de compost que l'Agenda 21 Escolar ens ha donat. Agraïm a l'escola Jovellanos, que està al costat del nostre institut, que ens l'hagin portat en la seva furgoneta de pas que recollien el seu compost. Esperem col.laborar moltes vegades amb ells. Aviat anirem a veure el seu hort.


Vam estar al Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA)

El 7 de novembre vam estar al Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA), a la Biblioteca de la Sagrada Família. Vam veure el documental de l'Humberto Ríos 'Historias y canciones de Chencho por la diversidad rural' que tractava sobre la introducció a Cuba de molts tipus de vegetals i hortalises a partir de l'intercanvi de llavors entre pagesos. L'Humberto Ríos ens va fer un petit concert de música cubana amb els seus fills en acabar la projecció i ens ho vam passar molt bé. En acabar l'acte ens vam voler fotografiar amb ells.